Ve Whiskerwood se ocitneme pod nadvládou kočičích lordů
i Zdroj: Hooded Horse / Minakata Dynamics
Whiskerwood Novinka Ve Whiskerwood se ocitneme pod nadvládou kočičích lordů

Ve Whiskerwood se ocitneme pod nadvládou kočičích lordů

David Bernard

David Bernard

Vydavatelská společnost Hooded Horse oznámila budovatelskou strategii, ve které se v kůži zástupců pilných myší ocitneme pod nadvládou kočičích pánů. Naším cílem nebude nic jiného než postavit prosperující kolonii.

Reklama

  • Ve Whiskerwood se ocitneme pod nadvládou kočičích lordů
  • Cílem bude vybudovat prosperující kolonii
  • Dle tvůrců se můžeme těšit na komplexní herní systémy
  • Hra dorazí v předběžném přístupu
  • Datum vydání prozatím není známo

Americká vydavatelská společnost Hooded Horse, kterou si můžeme spojit například s populární středověkou strategií Manor Lords, oznámila novou budovatelskou strategii Whiskerwood. Místo abychom poslouchali lenního pána, se v nadcházejícím titulu, na kterém pracuje studio Minakata Dynamics, ocitneme pod nadvládou kočičích lordů, a to v kůži zástupců pilných myší, které mají za úkol vybudovat prosperující kolonii.

Vývojáři slibují možnost rozhodnout se, zda se stanete poslušnými dělníky, nebo zažehnete jiskru povstání. Příznivci budovatelského žánru ocení důraz na komplexní hratelnost a řízení dodavatelského řetězce s více než 40 komoditami. Váš vnitřní manažer se tak bude moci ukázat v plné parádě. Kolonii bude možné rozšiřovat vstříc nebesům, ale také do hloubi chladné země, a to z důvodu maximalizování užitného prostoru. Během hry se setkáme i s několika myšími frakcemi, se kterými bude možné navázat spolupráci. Pokud se události vyvinou opačným směrem, získáte nového fousatého nepřítele. Datum vydání předběžného přístupu, ve kterém hra dorazí na PC, prozatím nebylo stanoveno. Příliš dlouho bychom ale dle vydavatele čekat neměli.

Manor Lords - dojmy z hraní propracované středověké strategie
i Zdroj: Hooded Horse / Slavic Magic

Manor Lords - dojmy z hraní propracované středověké strategie

"Milosti, ty podzimní deště zničí naši úrodu! Co budeme dělat?," ptají se na první pohled nervózní vesničané svého panovníka…

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama