Ve vývoji je údajně nový díl Crashe. Lišit se má větším důrazem na multiplayer
i Zdroj: Activision-Blizzard / Toys for Bob
Novinka Ve vývoji je údajně nový díl Crashe. Lišit se má větším důrazem na multiplayer

Ve vývoji je údajně nový díl Crashe. Lišit se má větším důrazem na multiplayer

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

5. 6. 2022 17:15

Studio, které zodpovědné za remake Crash Bandicoot N.Sane Trilogy a Crash Bandicoot 4: It’s About Time má podle neoficiálních zdrojů pracovat na novém dílu série. Po pauze, kterou tým loni vyplnil vylepšením čtvrtého dílu pro PS5 a Xbox Series, mají nově pracovat na multiplayerově orientované hře.

Reklama

  • Studio stojící za modernizovanou trilogií Crashe a jeho čtvrtým dílem mají tvořit multiplayerově zaměřený díl
  • S informací přišel novinář Windows Central Jez Corden

Zprávu o novém dílu Crash Bandicoot zprostředkoval renomovaný novinář webu Windows Central Jez Corden. V rámci svého povídání na herním podcastu Xbox Chaturdays s úsměvem zareagoval na poznámku dalšího z diskutujících. „Nový Crash? Zajímalo by mě, kde jsi vzal tu informaci. Zrovna tohle jsem tu prozradit neměl,“ uvedl Corden. V návazné diskuzi rozvedl, že se nová hra má podstatně lišit a více cílit na souhru hráčů. „Nebude to jen nový Crash Bandicoot, bude to multiplayerový Crash Bandicoot. Je to skoro jako bojovka (brawler) pro čtyři hráče, ale orientovaná na Crashe.“ 

Podle popisu, který Corden nabídl, a to zejména v důrazu na online, by novinka mohla odpovídat šuškanému Crash Bandicoot Wumpa League. Tato hra, která byla ve spekulacích již loni přirovnána k multiplayerové skákačce, měla vyjít už koncem roku 2021, nicméně ze strany Activisionu mělo dojít k jejímu internímu odkladu.

Známý magazín VGC koncem loňského roku taktéž upozornil, že studio Toys For Bob najímá pro projekty mimo série Call of Duty. Tímto prohlášením reagovali na prohlášení Activisionu, ve kterém zaznělo, že se tým v loňském roce proměnil na podpůrné studio pro Call of Duty: Warzone. Pokud tedy Wumpa League opravdu vzniká, jeho domnělé zpoždění nejspíše plyne odsud. Minulý rok se Toys For Bob totiž rozhovořili i o tom, že své úsilí věnují i značce Crash, ač nerozebrali v jaké míře.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama