Ve vývoji je nová Subnautica. Vývojáři z Unknown Worlds se po Below Zero shánějí po nové posile
i Zdroj: Unknown Worlds
Subnautica Novinka Ve vývoji je nová Subnautica. Vývojáři z Unknown Worlds se po Below Zero shánějí po nové posile

Ve vývoji je nová Subnautica. Vývojáři z Unknown Worlds se po Below Zero shánějí po nové posile

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

10. 4. 2022 11:25

Studio Unknown Worlds, které se po svém loňském odkoupení dostalo pod křídla studia Krafton, oznámilo, že tvoří novou Subnauticu. Ve svém náborovém příspěvku hledá designéra vyprávění příběhu. Společně se starší zmínkou o neznámém projektu, jenž podle všeho ještě letos vstoupí do programu předběžného přístupu, jde tak o druhý titul, na němž vývojáři aktivně pracují.

Reklama

  • Vývojáři Subnautica a Subnautica: Below Zero oznamují nové pokračování
  • Hledají zkušenou posilu pro vyprávění příběhu, která hře pomůže vyniknout v univerzu předchozích her

Unknown Worlds o hře zatím potutelně hovoří v kontextu dramatických příběhů, strhujícího vyprávění a vystavění obsáhlé historie mimozemského světa, včetně minulosti jeho obyvatel. Uchazeči, kteří budou mít zájem přičinit se na projektu i osobně, mohou přiložit ruku k dílu už na samém začátku vývoje. Vyplývá tak, že hra stojí na začátku vývojového cyklu, stejně jako to, že se patrně vydáme do neprozkoumaných koutů planety 4546B, či jiného světa. 

Po stránce děje naváže hra na první díl zasazením do stejného vesmíru. Lze tak očekávat, že ani tentokrát neunikneme střádání materiálu, jakož ani rozplétání tajemství ukrývajících se v hlubinách světa.

Co se naopak týká druhého z projektů, o němž se studio vyjádřilo po své loňské akvizici, u něj víme jen to, že se pokusí o redefinici žánru. Pozdější podrobnosti naznačily, že by se mělo jednat o tahovou sci-fi strategii určenou pro počítače a mobilní platformy.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama