Ve hře The Precinct vezmeme zákon do vlastních rukou
i Zdroj: Kwalee / Fallen Tree Games Ltd
The Precinct Novinka Ve hře The Precinct vezmeme zákon do vlastních rukou

Ve hře The Precinct vezmeme zákon do vlastních rukou

David Bernard

David Bernard

V polovině srpna se ocitneme na straně zákona. Policejní dobrodružství The Precinct nabídne řešení záhadného případu a procedurálně generovaných zločinů v podobě ilegálních závodů, bankovních loupeží či drogových obchodů.

Reklama

  • Policejní dobrodružství The Precinct vyjde 15. srpna 2024
  • Čeká nás řešení záhadného případu a procedurálně generovaných zločinů v podobě ilegálních závodů, bankovních loupeží či drogových obchodů
  • Hra využívá izometrickou kameru

Již 15. srpna se ve hře The Precinct vžijeme do role policejního strážníka Nicka Cordella Jr., který čerstvě absolvoval policejní akademii. Píše se rok 1983 a město Averno City je sužováno gangy kriminálníků. Otec hlavního hrdiny zemřel ve výkonu služby, a to za záhadných okolností. V kůži Nicka Cordella Jr. se vydáme vstříc řešení zapeklitého případu, během kterého nás čekají automobilové honičky, procedurálně generované zločiny v ulicích města a všudypřítomná atmosféra 80. let.

The Precinct kombinuje simulaci policejní služby a akční sandboxové prostředí. Během pochůzek v Averno City budeme odpovídat na hlášení o zločinech, pronásledovat kriminálníky a chybět nebudou ani přestřelky. Čeká nás rozdávání pokut za špatné parkování, narušení bankovních loupeží, bránění pouličním závodům a eliminace drogových obchodů. To vše si užijeme skrze izometrický pohled. The Precinct vychází 15. srpna 2024, a to na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama