Valorant vítá nového agenta a kompetitivní mód pro pětičlenné týmy
i Zdroj: Hrej.cz
Valorant Novinka Valorant vítá nového agenta a kompetitivní mód pro pětičlenné týmy

Valorant vítá nového agenta a kompetitivní mód pro pětičlenné týmy

Radek Raudenský

Radek Raudenský

18. 11. 2021 13:00

Valorant, se opět rozšiřuje o nového hrdinu. Studio Riot Games očividně nechce svým fanouškům dopřát ani chvíli klidu. Zatímco na jedné straně se můžeme dívat na seriál Arcane či hrát nové hry jako Ruined King a Hextech Mayhem, na straně druhé se rozšiřuje nabídka Valorantu i League of Legends.

Reklama

  • Valorant vítá nového agenta
  • Chamber soustředí své schopnosti okolo zbraní
  • Kromě toho přinesl Riot mód pro pětičlenné týmy

Tentokrát se ale budeme bavit pouze o Valorantu. Ten dostává nového agenta Chambera, který má být designerem zbraní. Jde o sedmnáctého hrdinu ve hře a Riot jej prezentuje jako součást akce Undercity Haves. Samozřejmě se musíme podívat na jeho schopnosti. Q mu do ruky vhodí pistoli s větším poškozením, E mu zase dovolí položit speciální vysílače, skrze které se může teleportovat po mapě. Pomocí C Chamber vytvoří zpomalovací pole, ultimátní schopností je speciální odstřelovací puška, která má velké poškození, při zabití nepřítele navíc umístí za mrtvolu další zpomalovací pole.

Mezi další novinky patří 5v5 kompetitivní mód, kde se mohou potkat pětičlenné týmy. Riot tím chce zamezit smurfování, tedy taktice, kdy zkušení hráči hrají za účty s nízkým rankem. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama