Valorant možná vyjde i na mobilních zařízeních
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Valorant možná vyjde i na mobilních zařízeních

Valorant možná vyjde i na mobilních zařízeních

David Plecháček

David Plecháček

15. 4. 2020 12:52
Reklama

Valorant je možná nový hit. Už teď je fenoménem na Twitchi, z části kvůli tomu, že do něj ještě nemohou všichni. Počet hráčů ve hře řídí Riot tím, kolik jich pouští do uzavřené bety, nicméně prakticky všichni ti, kteří se jí účastní, se shodují, že jde o kvalitní záležitost. Hra, která cílí vzhledem ke své hardwarové nenáročnosti na co nejširší publikum, se ale možná časem objeví i na jiných platformách.

Riot vždycky cílil na počítače, a tak je logické, že Valorant vychází nejprve zde. Jaké jsou ale další plány vývojářů není zřejmé. Hra by mohla jistě zamířit i na konzole a vlastně by se možná nejednalo o takové překvapení... rozhodně ne o takové, jaké by bylo, kdyby se Valorant objevil na mobilech. Zdá se však, že tato možnost je momentálně pravděpodobnější.

Uživatel Spacixr totiž na Redditu zveřejnil rozhraní, o němž se dosud nevědělo. To bylo uspořádané pro dotykovou obrazovku. Spacixr totiž hru zapnul na notebooku v jeho tabletovém režimu, a nejenže hra fungovala korektně, správně fungovalo i ovládání.

Valorant možná vyjde i na mobilních zařízeních
i Zdroj: Hrej.cz

O mobilní verzi ale Riot prozatím vůbec nehovořil, to, že je na ovládání prsty hra připravená, je tak překvapení. Vrátíme se ale k nenáročnosti hry, právě ta by vydání na App Store a Google Play na zařízeních s Androidem nahrávala. Navíc již dříve se v souborech hry našly ikony odkazující na mobilní platformy. Ostatně LoL je sice možná PC exkluzivní hrou, ale další tituly – jako Legends of Runeterra nebo Teamfight Tactics – mají i svou kapesní verzi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama