V The Elder Scrolls Online už hráči utratili více než 2 miliardy dolarů
i Zdroj: Bethesda
The Elder Scrolls Online Novinka V The Elder Scrolls Online už hráči utratili více než 2 miliardy dolarů

V The Elder Scrolls Online už hráči utratili více než 2 miliardy dolarů

Dominik Tománek

Dominik Tománek

10. 4. 2024 18:00

Nedávno hra The Elder Scrolls Online oslavila 10 let od vydání. V rámci akce GDC tvůrci odhalili, že hráči v ní už utratily více než 2 miliardy dolarů.

Reklama

The Elder Scrolls Online (ESO), MMORPG odehrávající se ve světě Tamriel, se stala jednou z nejúspěšnějších live service her. Za deset let své existence vygenerovala více než 2 miliardy dolarů. Navzdory dobrým finančním výsledkům se ale ESO často nedostává tolik pozornosti. 

Ředitel studia Matt Firor hovořil s Gamesradar o tom, že by podle něj tento milník měl hře přinést větší uznání. Řekl, že částku 2 miliard dolarů odhalili „hlavně proto, abychom na hru upozornili“, a zdůraznil, že ESO si zaslouží být považováno za jeden z nejlepších titulů v oblasti live service her.. Když vezmete dvě miliardy dolarů a rozdělíte je na roky, vychází to na 200 milionů dolarů ročně. To by samozřejmě každý vývojář nebo vydavatel považoval za obrovský úspěch. 

The Elder Scrolls Online: Gold Road se připomíná novou upoutávkou
i Zdroj: Bethesda Softworks / ZeniMax Online Studios

The Elder Scrolls Online: Gold Road se připomíná novou upoutávkou

Už 3. června 2024 se hráči MMORPG The Elder Scrolls Online dočkají v pořadí již osmé expanze s přízviskem Gold Road. Tvůrci…

7. 4. 2024 12:00

The Elder Scrolls Online slaví své desetileté výročí novou expanzí Gold Road. Má jít o dosud největší rozšížení, které obsahuje přibližně 30 hodin nového příběhového obsahu soustředěného kolem zapomenutého daedrického prince Ithiela, postavy, která se v sérii Elder Scrolls dosud neobjevila.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama