V Overbeasts lovíte obří monstra v reálném světě. Vychází již za pár dní
i Zdroj: Liquid City / Overbeasts press kit
Mobilní hraní Novinka V Overbeasts lovíte obří monstra v reálném světě. Vychází již za pár dní

V Overbeasts lovíte obří monstra v reálném světě. Vychází již za pár dní

Jakub Fišer

Jakub Fišer

20. 4. 2023 11:40

Mobilní hry založené na chození po skutečném světě a využívání fotoaparátu na telefonu pro vstup do rozšířené reality jsou kapitolou pro speciální fanoušky. Jednou takovou je i zajímavě vypadající Overbeasts, která za pár dní vychází na Android a iOS.

Reklama

  • V Overbeasts vyrazíte lovit gigantická monstra do širého světa
  • Titul vychází 22. dubna na mobilní telefony, bude zdarma

Myšlenka „vycházkové“ hry Overbeasts je stejná, jako tomu bylo v minulosti u podobných titulů. Po reálném světě se rozutekly bestie z jiných dimenzí a vaším úkolem je je všechny identifikovat a polapit.

Kouzelně vypadá hlavně vizuál, příšery jsou různých tvarů, barev a hlavně naprosto gigantických rozměrů. Na oficiálních screenshotech či v traileru je k vidění obluda podobná medúze, velkému broukovi, šelmě či dinosaurovi s dlouhým krkem. Co do nápaditosti zrůd tak starost nemáme a je pravděpodobné, že další budou přibývat.

O vývoj se stará studio Liquid City, pomáhá i režisér Keiichi Matsuda. Titul chce oslovit opravdu hodně hráčů, proto si vývojáři přizvali na kooperaci i amerického telekomunikačního obra Verizon. Overbeasts vychází již 22. dubna, na Den Země, pro platformy iOS a Android.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama