V obchodě Switche najdete 20 různých verzí jedné aplikace hodin. Proč?
i Zdroj: RedDeerGames
Kuriozity Novinka V obchodě Switche najdete 20 různých verzí jedné aplikace hodin. Proč?

V obchodě Switche najdete 20 různých verzí jedné aplikace hodin. Proč?

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

9. 3. 2023 10:46

Obchodní platfoma konzole Nintendo Switch je doslova zaplavená nabídkami nabízejícími efektní varianty zobrazování času. Konkrétně jde o různé verze aplikace s názvem AAA Clock a její pokračování AAA Clock 2. Proč je jich tolik vysvětlil blog Kotaku.

Reklama

  • Kotaku upozorňuje na to, že je v obchodě Switche dostupných hned dvacet variant jedné aplikace s hodinami

Za projektem stojí studio RedDeerGames a první díl AAA Clock vyšel v roce 2021. Jde o celkem logický nápad. Modulární konzole se svým displejem k podobném využití tak trochu vybízí a může jít o efektní, i když dost nepraktickou náhradu za budík.

Tvůrci AAA Clock se ale do práce opřeli opravdu intenzivně. V obchodě tak v současnosti najdete 20 různých verzí aplikace. To zapříčiňuje především to, že pro hodiny vyšla celá řada rozšířených edicí, konkrétně Deluxe, Ultimate, Extended, Cyber Protocol, Premium, Definitive, Special, Complete, National, Pixel, Platinum, Elegant, Director’s Cut, GOTY, Happy, Magnificent, a Superb Edition (díky Kotaku). Různé kombinace expanzí ve zvýhodněných balíčcích pak postupně šponují množství záložek v katalogu. Druhý díl AAA Clock zatím nabízí jedinou variantu, v nabídce už je ale celkem 6 bezplatných DLC.

Je sice jasné, že autoři sázejí na kuriózní povahu aplikace, nabídka je ale obrovsky bohatá a nelze jim upřít jistou kreativitu ve snaze zasáhnout co nejvíce hráčů. Používáte Switch jako hodiny, nebo vám taková představa přijde bizarní?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama