V novém rozšíření pro Star Wars: The Old Republic prozkoumáme temnou minulost Sithů i svět prvního KOTORu
i Zdroj: Hrej.cz
Star Wars: The Old Republic Novinka V novém rozšíření pro Star Wars: The Old Republic prozkoumáme temnou minulost Sithů i svět prvního KOTORu

V novém rozšíření pro Star Wars: The Old Republic prozkoumáme temnou minulost Sithů i svět prvního KOTORu

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

2. 7. 2021 08:45

Blížící se oslava desátého výročí Star Wars: The Old Republic přináší informaci, která musí zcela nutně vykouzlit úsměv všem hráčům tohoto MMORPG. Ještě před koncem roku se totiž seznámíme s novou příběhovou expanzi, která odstartuje rok trvající oslavu desátých narozenin.

Reklama

  • Star Wars: The Old Republic na Vánoce rozšíří příběhová expanze Legacy of the Sith
  • V rámci hlavního děje navštívíme vodní svět z původního Knights of the Old Republic

Nové rozšíření pro multiplayerové zpodobnění světa Hvězdných válek ponese název Legacy of the Sith. Jeho příběh povypráví o vodním světě Manaan (hráči prvního KOTORu jistě vzpomenou), přičemž z čistě herního hlediska pozmění systém vývoje postav a hodnotu maximální úrovně. V útrobách našeho charakteru tak nově přibude např. položka Bojového stylu, načež nejvyšší úroveň poskočí ze 75 na 80.

Sólo hráči i vyznavači kooperativy budou ovšem při svých toulkách galaxií moci prozkoumat i potemnělou minulost sithského opevnění lesního světa Elom, stejně jako otestovat možnosti Galaktických sezón tvořících novou obdobu Battle Passu.

Odehrání Legacy of the Sith nebude pro předplatitele (nad rámec aktivního předplatného) nikterak zpoplatněno. Dočkat bychom se měli už koncem roku, a ačkoli si na konkrétní datum budeme muset ještě nějakou dobu počkat, vývojáři už nyní lákají, že plnému vydání předejde i veřejné testování.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama