V nové hře od autorů Hatred válčíme s IS
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka V nové hře od autorů Hatred válčíme s IS

V nové hře od autorů Hatred válčíme s IS

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

10. 2. 2016 15:40 30
Reklama

Kontroverze není nikdy dost. Přesně tímto mottem se evidentně řídí polské studio Destructive Creations a nedlouho po vydání výbušné akce Hatred chystají do světa vypustit další hru s značně ožehavým tématem. IS Defense vás postaví do pozice obránce starého kontinentu proti invazi armády takzvaného Islámského státu.

Ať už je hlavním projektem vývojářů z Destructive Creations cokoliv, jejich čerstvě oznámený vedlejší projekt na sebe dozajista upozorní. Po třech a půl měsících vývoje je k vydání téměř připraven titul IS Defense. Vývoj započal během příprav na polský game jam, kde se autoři rozhodli stvořit hru, ve které hráč stojí za kulometem a střílí přicházející nepřátele. Nicméně, na jam se tým nakonec vůbec nedostal. Přežil pouze nápad a pár pozdějších experimentů přivedlo autory k výslednému titulu.

Příběh bude v IS Defense vedlejší, ale není pochyb o tom, že hra svým námětem vyvolá (nejen) v herním světě bouřlivé emoce. Píše se rok 2020 a na Evropu útočí jednotky ISIS. Hráčovým úkolem není nic jiného, než se chopit kulometu a nepřátele ve formě lodí, ponorek, tanků, transportérů nebo obyčejných pěšáků postřílet. Titul obsahuje i jednoduchý systém perků a killstreaků. Cílem hry je v každé misi eliminovat dostatečné množství vojáků a vozidel, přičemž se skóre z misí během hraní sčítá.

O běh hry se stará upravený Unreal Engine 4 a na výslednou grafiku se můžete podívat do galerie. Na oficiálních stránkách Destructive Creations bude titul stát 6,66 eura, v případě úspěchu na Steam Greenlight dostane cenovku 6,99 eura.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama