V květnu vyjde nový arkádový basketbal
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka V květnu vyjde nový arkádový basketbal

V květnu vyjde nový arkádový basketbal

Pavel Makal

Pavel Makal

6. 4. 2017 07:54 2
Reklama

Podle vydávání sportovních her byste si pomalu mohli řídit hodinky. FIFA, NHL, NBA, Madden a celá řada dalších vychází v pravidelných intervalech a někdy se dokonce stane, že nový ročník přinese nějaké ty zásadní změny. Pokud ale preferujete spíše arkádovější hratelnost, určitě se vám už stýská po sériích, jako byla FIFA Street, NBA Jam nebo třeba po 3 on 3 NHL Arcade. Nyní však máme dobrou zprávu pro milovníky naleštěných palubovek a vysokých skoků – chystá se pro ně zbrusu nový titul.

Bude se jmenovat NBA Playgrounds a chystají jej vývojáři ze společnosti Saber Interactive. Pokud je vám toto jméno povědomé, vězte, že tento tým z amerického New Jersey v minulosti vytvořil například střílečky Will Rock, Timeshift a Inversion, podílel se však i na Halo: Combat Evolved Anniversary nebo Halo:  The Master Chief Collection. Momentálně společnost také pracuje na Quake Champions. Jak je vidět, v portfoliu Saber Interactive figurují prakticky výhradně střílečky, je tedy poněkud zvláštní, že jejich dalším projektem je arkádová basketbalová hra.

Podle popisu se však máme rozhodně na co těšit. NBA Playgrounds budou totiž oplývat oficiální licencí NBA a ve hře potkáte jak aktuální hráče, tak i hvězdy, které již odešly na odpočinek. V traileru se tak třeba můžete podívat na to, jak si Allen Iverson poradí se Stephem Currym a Georgem Hillem. Playgrounds budou obsahovat všechny týmy NBA, hráče navíc můžete postupně levelovat. A protože je tahle hra zaměřena především na arkádovou zábavnost a s realističností si příliš hlavu nedělá, připravili vývojáři stovky různých triků, aby vaše skórování vypadalo dobře.

Playgrounds nabídnout hru pro jednoho hráče, ale i gaučový multiplayer a online režimy. Výkonný ředitel Saber Interactive Matt Karch říká, že hra bude dost přístupná na to, aby se do ní mohl okamžitě pustit každý, pro ostřílené borce však nabídne dostatek hloubky. Termín vydání je stanoven na letošní květen, přesné datum bude teprve upřesněno. Hra vychází v digitální podobě na PC, Xbox One, PlayStation 4 a Nintendo Switch, zaplatíte za ni necelých 20 dolarů, v přepočtu tedy okolo 500 korun.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama