Far Cry 6 Novinka V DLC pro Far Cry 6 se ukáže Rambo, Stranger Things i herec Danny Trejo

V DLC pro Far Cry 6 se ukáže Rambo, Stranger Things i herec Danny Trejo

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

11. 9. 2021 08:45

Jelikož Far Cry s číslovkou šest odlehčí peněženku fanoušků již počátkem října, dává smysl, že Ubisoft začíná více zaměřovat na DLC podporu po dni vydání. Oproti již předvedenému Seasson Passu, v němž se ujmeme tří záporáků předchozích dílů, dochází i na prezentaci misí, které obdržíme zcela zdarma.

Reklama

  • Far Cry 6 nastiňuje roadmapu DLC obsahu
  • Dojde na neplacené crossover mise, speciální operace i týdenní výzvy
  • Majitelé Seasson Passu se  chopí záporáků starších dílů a dodatku Far Cry 3: Blood Dragon

Vše ale pěkně popořádku. Placená část DLC obsahu tvořená kapitolou Insanity (Vaas Montenegro), Control (Pagan Min) a Collapse (Joseph Seed) dorazí v uvedeném pořadí v listopadu, lednu a březnu. Struktura každého z přídavků bude následovat oblíbenou formuli roguelike žánru. Z čehož plyne, že nehledě na zvoleného protagonistu, bude každá smrt znamenat opakování průchodu, ztrátu vybavení i části postupu. 

Navrch způsobu vystavění obsahu je též potřeba přidat, že každé placené rozšíření půjde hrát samostatně i v kooperaci dvou hráčů a že spolu se zakoupením Seasson Passu dorazí majitelům i excentrická odbočka Far Cry 3: Blood Dragon.

Přejdeme-li k neplacené části, ani zde neodejdeme zdaleka s prázdnou. Ubisoft se činí a ve své štědrosti nabízí hned 3 crossover mise – jednu obsahující spřažení sil s hercem Dannym Trejem, druhou s vlastní variací na Ramba a třetí s prvky seriálu Stranger Things. Jak se vývojářům povede napojení se hrou provázat, je pochopitelně otázkou. Už u pátého dílu ale zřetelně prokázali, že roztodivná DLC jim nečiní problém.

Společně se třemi misemi dojde v post-launch podpoře i na příchod šestice speciálních operací, přidávající další lokace k existujícímu světu základní hry. V nich se pokusíme infiltrovat chemické výrobny Antona Castilla s cílem nebezpečné látky získat a transportovat do bezpečné lokace. Každotýdenní hráče může závěrem potěšit, že rostoucímu lidovému povstání budou moci napomáhat i v obměňované sestavě misí Weekly insurgencies. Jejich náplň bude sestávat z neutralizace objevujících se hrozeb na ostrově Yara s odměnou lepšího vybavení pro další boj.

Far Cry 6 vychází 7. října na PC, PlayStation 4|5, Xbox One, Xbox Series a streamovací služby Google Stadia a Amazon Luna.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama