V březnu dorazí EA Sports PGA Tour. Trailer ukazuje propracovaný golfový gameplay
i Zdroj: EA Sports
EA Sports PGA Tour Novinka V březnu dorazí EA Sports PGA Tour. Trailer ukazuje propracovaný golfový gameplay

V březnu dorazí EA Sports PGA Tour. Trailer ukazuje propracovaný golfový gameplay

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

20. 1. 2023 11:09

Fanoušci virtuálního golfu zažívají spíše sušší roky, to by ale mohl změnit návrat série EA Sports PGA Tour. Další, tentokrát nečíslovaný ročník dorazí 24. března, a studio se pochlubilo trailerem představujícím propracovanou hratelnost. Podle něj to letos bude na fairwayích pořádně zajímavé.

Reklama

  • EA Sports se chlubí trailerem z EA Sports PGA Tour
  • Nabídne realistické švihy, 20 druhů odpalu, propracovaná hřiště a další vymoženosti

Tvůrci se pochlubili například přepracovaným systémem odpalů s novým názvem Pure Strike. Každý z licencovaných golfistů (jejich počet zatím není konečný, bude jich přes deset) nabídne svůj vlastní, oskenovaný postoj při odpalu. Ty by měly být velmi plynulé, za každých okolností unikátní a s realistickými výsledky. S tím souvisí také implementace 20 různých druhů odpalu, vhodných pro odlišné situace.

Trailer ukazuje fyzikální model míčku, který by měl taktéž více odpovídat realitě. V závislosti na terénu, rotaci, rychlosti i úhlu dopadu se bude odrážet, kutálet nebo naopak bořit, vliv má ale samozřejmě i počasí, vítr, odpaliště nebo třeba nadmořská výška hřiště. U každého odpalu hráč dostane zpětnou vazbu na základě klíčových statistik.

Hodně péče je věnováno i hřištím. Ty jsou vymodelovány pomocí leteckých dat helikoptér a dronů, měly by tedy přesně odpovídat nerovnostem, kopcům a druhům terénu na sktuečných předlohách. Zároveň se ale budou lišit jednotlivé terény. Green v každé z lokací může být střižen jinak, a mít tak jiné vlastnosti. Licencovaných hřišť bude ve hře přes 30, včetně Augusta National nebo Pebble Beach. K dispozici jsou i licencované trofeje včetně FedExCupu nebo amatérských soutěží.

Vedle toho ale bude hra dostupná i začátečníkům. Nabídne totiž hluboké možnosti nastavení obtížnosti, asistencí, i speciální mechanismy vzdálenější realitě.

Připomínáme datum vydání 21. března na PC, Xbox Series a PlayStationu 5.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama