Už za týden z Game Passu odejdou další čtyři tituly, včetně příběhovky od Sama Barlowa
i Zdroj: Annapurna Interactive
Telling Lies Novinka Už za týden z Game Passu odejdou další čtyři tituly, včetně příběhovky od Sama Barlowa

Už za týden z Game Passu odejdou další čtyři tituly, včetně příběhovky od Sama Barlowa

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

24. 1. 2023 16:12

Aplikace Xbox Game Passu dnes upozornila redaktory magazínu GameSpot, že na konci měsíce nabídku opustí celkem čtyři tituly. Nejde o žádné velké pecky, ale pokud máte rozehráno, je nejvyšší čas postup dotáhnout, dokud máte možnost.

Reklama

  • Po 31. lednu si v Game Passu nezahrajete Telling Lies, Donut County, Worms W.M.D a Taiko no Tatsujin: The Drum Master

Konkrétně po 31. lednu už nebude možné hrát třeba logickou příběhovku Telling Lies designéra Sama Barlowa. Pokud vás ale hra bavila a zaujala vás třeba její specifická hratelnost, můžete se pustit do nejnovějšího titulu tvůrce, Immortality, který je také dostupný v Game Passu.

Fanoušci mývalů mají poslední příležitost vyzkoušet roztomilou nezávislou záležitost Donut County. Klasickou taktickou červí hratelnost už jen pár dnů dostanete ve Worms W.M.D a hudbu některých klasických herních sérií nabízí japonská rytmická řež Taiko no Tatsujin: The Drum Master.

Samozřejmě platí, že pokud vás některý z titulů zaujme opravdu hodně, můžete si ho natrvalo koupit s 20% slevou. GameSpot připomíná, že leden z nabídky odstraní dohromady deset titulů, zatímco nové přibyly (zatím) jen tři. Ve výsledku má tedy měsíc zatím negativní bilanci. Na druhou stranu ve službě zůstává rozsáhlá nabídka titulů, které brzy rozšíří další novinky.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama