Ušetřete s TSBohemia na hrách a konzolích Nintendo Switch
i Zdroj: Nintendo
Novinka Ušetřete s TSBohemia na hrách a konzolích Nintendo Switch

Ušetřete s TSBohemia na hrách a konzolích Nintendo Switch

Komerční sdělení
13. 4. 2022 20:05

Náš partner TSBohemia pravidelně zveřejňuje speciální herní akce, v nichž mohou hráči ušetřit stovky i tisíce korun. Tou poslední je jarní akce pro fanoušky Nintendo Switch, v níž najdeme zlevněné konzole i hry.

Reklama

Po celý minulý rok byla velká sháňka po konzolích všeho druhu. Nakonec z toho nejvíce těžilo Nintendo, které mělo vytvořené značné zásoby. Ani sklady Nintenda ale nejsou nekonečné a nedostatek se začal projevovat. Vzhledem ke stále trvající čipové krizi tak potěší, že partner TSBohemia má na skladě a ve slevě hned několik kusů konzole Nintendo Switch Lite – v současnosti žlutou a šedou variantu. Samozřejmě nechybí ani klasická verze Switche. Ta vás ale vyjde o několik tisíc korun dráž.

Tím hlavním středobodem slevové mánie jsou hry. Nabaží se fanoušci úplně všech žánrů, skladem je dostupná například definitivní edice Xenoblade Chronicles, mlátička Monster Hunter Rise a také Brilliant Diamond edice Pokémonů. Samozřejmě ale her ve slevě je spousta, zásoby se ale značně tenčí. Času navíc není mnoho, akce trvá pouze do 17. dubna. Pokud si náhodou v jarní akci nic nevyberete, můžete zamířit na klasickou stránku věnovanou Nintendu, kde je k dispozici další spousta her.

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama