Unreal Tournament se rozrostl o další mapu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Unreal Tournament se rozrostl o další mapu

Unreal Tournament se rozrostl o další mapu

Jiří Bigas

Jiří Bigas

14. 3. 2016 13:08
Reklama

Nový Unreal Tournament se sice rodí pomalu a za zvláštních okolností, ale s každým dalším updatem se víc a víc podobá hře, o které milovníci klasiky z roku 1999 dlouho snili. V poslední verzi přibyl do novinky kompletní remake mapy DM-Chill.

Samotná mapa DM-Chill je situovaná na zamrzlý hrad a poslouží také jako testovací aréna pro nový multiplayerový mód Showdown. V tomto režimu mají hráči jediný život a 200 bodů zdraví na začátku každého kola. Dokonce si mohou vybrat místo na mapě, kde se v úvodu hry objeví, což zcela změní taktiku pro dané kolo.

DM-Chill je další mapou, která už se dočkala zcela moderní podoby. Dosud to byly arény Outpost 23, klasika na CTF nazvaná Facing Worlds a potom Titan Pass.

Nic vám přitom nebrání se hned po namlsání videem vrhnout do akce. Rozpracovaná verze hry je k dispozici už nějaký čas úplně zdarma pro všechny a rozhodně stojí za pozornost. I když není co do obsahu ani zdaleka kompletní, hraje se velmi dobře a její použití není nijak nepohodlné. Do multiplayeru ve stylu konce 90. let se můžete pustit na PC i Macu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama