Unpacking prozrazuje datum svého vydání na PlayStationu
i Zdroj: Witch Beam
Novinka Unpacking prozrazuje datum svého vydání na PlayStationu

Unpacking prozrazuje datum svého vydání na PlayStationu

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

7. 5. 2022 09:05

Indie hra Unpacking pokračuje po oznámení na další platformě. Vybalování majetku, které hráče loni zaujalo natolik, že si hra letos vysloužila dvojici cen BAFTA, zamíří už příští týden i na PlayStation. Ve společnosti Switch, PC a Xbox verze bude tak hra konečně dostupná na všech hlavních platformách.

Reklama

  • Unpacking vyjde na PS4 a PS5  už 10. května

Odpočinkový titul od Witch Beam se na konzolích PS4 a PS5 objeví 10. května. S meditativním nádechem a velice příjemnou grafikou ve stylu pixelartu můžete nahlížet do osobních pokladů hlavní hrdinky, a tedy i její minulosti. Rovněž ale můžete také popustit uzdu fantazii. Všechny rozbalené věci jde ostatně volně rozmístit do vašeho bydlení, což podporuje ideu odpočinkového ducha.

„Jednotlivé předměty mají pro naši hlavní postavu osobní význam, a umožňují vám tak poznat jí více a sledovat její vývoj v průběhu hry. Předměty ovšem často mají také osobní spojení i přímo s vámi, hráči, když se setkáte s věcmi, které vám připomínají váš vlastní život nebo lidi, které znáte,“ popisují vývojáři v novém článku na PlayStation Blog. Zajímavé je, že sami dále uvádějí příklad několika předmětů, které se ve hře vyskytly z jejich osobního života.

Za všechny uveďme třeba budík, u něhož se časomíra resetuje vždy, když dojde k jeho přesunu. Jeden z vývojářů zde přiznává, že jeden takový kdysi vlastnil, avšak ve své mladické roztržitosti vždy zapomněl vyměnit baterie, takže jeho nastavení času bylo vždy tak trochu poblázněné.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama