Uniklo gameplay video ze Skull & Bones. Studio v něm vysvětluje princip celé hry
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Uniklo gameplay video ze Skull & Bones. Studio v něm vysvětluje princip celé hry

Uniklo gameplay video ze Skull & Bones. Studio v něm vysvětluje princip celé hry

Radek Raudenský

Radek Raudenský

29. 4. 2022 18:29

O Skull & Bones se v herním průmyslu bavíme už několik let. Poslední měsíce se ale spekulace shodují na tom, že Ubisoft konečně vyšlápl na správnou cestu a vývoj se posouvá úspěšně kupředu. To dokazuje i nové uniklé video, které zeširoka popisuje celou hratelnost Skull & Bones včetně gameplay záběrů.

Reklama

  • Uniklo gameplay video vysvětlující princip Skull & Bones
  • Ubisoft se tak očividně připravuje na kompletní odhalení hry

Více než šestiminutové video ukazuje různé části hry a obsah, který je pro hráče připravený. Celkově se potvrzuje stylizace podobná Assassin’s Creed, přičemž hráči převezmou roli neznámého piráta, který se musí vypracovat na jednoho z nejmocnějších pirátů na moři. K tomu bude sloužit „Infamy“, tedy jakýsi bodový ukazatel toho, jak se nám ve hře daří. Čím více Infamy budeme disponovat, tím lepší loď, větší posádku, silnější zbraně a lepší kontrakty si můžeme dovolit.

To by mohlo připomínat realističtější Sea of Thieves, Ubisoft jde ale s komplexností a hloubkou dál. Jakožto kapitáni lodi se musíme starat o svou posádku, kterou musíme pravidelně krmit a podporovat jejich morálku. Pokud se nám vedení nepovede, náš personál se vzepře a převezme velení. 

V případě, že se nám podaří všechny tyto problémy vychytat, můžeme kromě plenění lodí vydělávat i více „legálním“ způsobem, a to například lovem zvířat, sběrem dřeva či těžbou nerostných surovin. Tyto zdroje následně využijeme pro výrobu různých nástrojů a předmětů sloužící k prodeji. Na moři ale nebudou chybět různé úrovně nepřátel, obchodní cesty či bossové, které můžeme oloupit. Pokud vás hra už dříve zaujala, uniklé video vás nejspíše nezklame. Na hru se začínáme těšit i my!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama