Unikla informace o dalším spin-offu League of Legends. Tentokrát se zaměřením na akci a magickou občanskou válku
i Zdroj: Riot Games
Novinka Unikla informace o dalším spin-offu League of Legends. Tentokrát se zaměřením na akci a magickou občanskou válku

Unikla informace o dalším spin-offu League of Legends. Tentokrát se zaměřením na akci a magickou občanskou válku

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

14. 1. 2023 10:10

Podle zdrojů jihokorejské ratingové komise se zdá, že nás v oznámené záplavě čeká další spin-off League of Legends. Jak si totiž čerstvě všiml magazín Gematsu nebo Polygon, na stránkách jihokorejské ratingové komise byla objevena hra Mageseeker, kterou Riot plánuje vydat vedle Song of Nunu a plošinovky CONVERGENCE.

Reklama

  • Jihokorejská ratingová komise neoficiálně představila hru Mageseeker
  • Půjde o další spin-off z rodiny A League of Legends Story, která bude pojednávat o vzpurném origin story postavy Sylase

Každá hra, kterou Riot Forge pod oficiálním labelem A League of Legends Story dosud oznámil, zaměřila svou pozornost na různé šampiony Runetery. Rytmické Hextech Mayhem z roku 2021 např. stavělo vedle tehdy též vycházejícího Ruined Kinga na postavě Ziggse, který se zamiloval do výbušnin. Song of Nunu, jež jako zajímavě vyhlížející adventura vyjde letos, sleduje Nunua a yettiho Willumpa při jejich společné pouti za Nunuovou matku. A CONVERGENCE, které je zase 2D stylizovaná plošinovka, vyjde po odkladu až letos a ukáže vynálezce Ekka, jak bojuje s nepřáteli v Zaunu.

Překlad rozhodnutí korejské ratingové komise, který se vztahuje k nejnovějšímu projektu Riotu odhaluje, že svou hlavní postavu dostane i Mageseeker. Titul byl označen jako akční hra, která bude vyprávět o příběhu a původu mága Sylase, který do League of Legends zamířil v roce 2019 a jenž se pro novou hru stane iniciátorem magické vzpoury.

Pokud vám to totiž ještě není známo, Damacie coby království Runetery patří k jedním symbolům inkvizice a útlaku mágů. Národ, který býval kdysi mírumilovný začalukazovat svou temnější tvář, když vysílal agenty známé jako Mageseeker, aby pronásledovali ostatní mágy a buď eliminovali jejich schopnosti, uvěznili je, nebo je sami nechali pracovat jako další Mageseekers. Sylas, který kdysi býval právě členem tohoto řádu, sdílí část svého osudu níže, přičemž jak je vidno, své zaměstnavatele opravdu nemá příliš v lásce.

Oficiální český popis hrdiny ze stránek League of Legends popisuje Sylase jako hybatele celé revoluce, který Messenger bude sledovat: 

„Sylas ze Stokařova vyrostl v jedné z demacijských chudinských čtvrtí a stal se symbolem temnější tváře Velkého města. Ještě jako mladý hoch zaujal svou schopností odhalovat skrytou magii neblaze proslulé lovce mágů, a když pak tyto síly použil proti nim, uvrhli jej do vězení. Z něj však Sylas uprchl a stal se odhodlaným vůdcem revoluce. S pomocí magie svých následovníků se snaží zničit království, jemuž kdysi sloužil… a jak se zdá, jeho řady čarodějných vyvrhelů den ode dne rostou.“

Sylas jako postava je pochopitelně lépe znám asi jako Sylas the Unshackled, tedy Sylas Nespoutaný, a to kvůli nátuře i výzbroji. Jeho vybavení se totiž až nápadně podobá řetězům chaosu z God of War, přičemž jeho arsenál dále doplňují i různé kamenné a ocelové magické útoky pro odolnější nepřátele.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama