Únik odhaluje obsah pro Apex Legends na další roky, unikl seznam devíti legend i plány na novou mapu
i Zdroj: Respawn
Apex Legends Novinka Únik odhaluje obsah pro Apex Legends na další roky, unikl seznam devíti legend i plány na novou mapu

Únik odhaluje obsah pro Apex Legends na další roky, unikl seznam devíti legend i plány na novou mapu

Radek Raudenský

Radek Raudenský

24. 3. 2022 14:28

Apex komunita může slavit nebo truchlit. Včera večer se totiž na reddit fóru ApexUncovered, které se věnuje všem možný únikům a dataminům ze hry, objevila masivní Google Drive složka s fotkami a videi zobrazující nevydané mapy, legendy, zbraně i skiny, které vývojáři plánovali na další dva roky.

Reklama

  • Dataminer odhalil plánovaný obsah pro Apex Legends
  • Známe seznam dalších postav i informace o nové mapě

Složka byla opravdu velká a i když se Respawnu podařilo jí zrušit, internetová komunita samozřejmě vše archivovala. Objevuje se tak například video ukazující dalších plánovaných devět legend, včetně jejich schopností. I když většina je tvořena z placeholder modelů, schopnosti i jména jsou vyzrazena.

Ve složce se objevily také informace o nové mapě Divided Moon, společně s několika arénami, novou tréninkovou oblastí a dvěma heirloom sety.

S celou situací se navíc pojí bizarní situace. Tento únik má mít na svědomí uživatel ag420, který ale údajně Apex Legends a komunitu okolo hry nenávidí. Kromě vydání těchto informací tak k videím označil i tvůrce obsahu KralRindo, čímž mu tento masivní únik přivlastnil – což samozřejmě není příliš pozitivní. KralRindo pak sdílel, že má v životě velké problémy jak s rodinou, tak financemi a tento problém mu na psychice rozhodně nepřidává.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama