Ultimate i Syndicate se vrací na GOG. Po následující měsíc si je můžete vyzvednou zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ultimate i Syndicate se vrací na GOG. Po následující měsíc si je můžete vyzvednou zdarma

Ultimate i Syndicate se vrací na GOG. Po následující měsíc si je můžete vyzvednou zdarma

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

8. 8. 2021 11:25

Koncem června jsme byli stran digitálního distribučního kanálu GOG informováni, že čtveřice starších her, kombinujících vybrané díly ze sérií Ultima a Syndicate, nebude na žádost vydavatele nadále k dispozici. Jejich prodej měl bez udání dalšího důvodu nadobro skončit 28. června. Jak už ale asi sami tušíte, kompletní čtveřice se na platformu znovu vrátila. A to navíc nejenom tak, ale rovnou s přidanou možností jejich získání zdarma.

Reklama

  • Ultima Underworld 1 & 2, Syndicate Plus a Syndicate Wars se vrátily na GOG
  • Vydavatel umožnil jejich návrat po předchozím odstranění
  • Jako náhradu nabízí vrácení peněz a získání všech uvedených her zdarma 

Akce na vyzvednutí čtveřice her, čítající dvojici dílů Ultima Underworld, Syndicate Plus a Syndicate Wars, bude na GOG pokračovat až do 3. září. Pro hráče, kteří zde navíc pod vlivem předchozích zpráv některou z her koupili a chtějí nyní využít probíhající akce, připravila podpora GOG i cestu vrácení peněz. 

Odkaz, pomocí něhož lze o peníze zažádat, naleznou uživatelé v historii uskutečněných transakcí. Jak navíc podotýká PC Gamer, na době dokončení nákupu nezáleží. Ať už jste tedy libovolnou z her pořídili těsně před jejím vyřazením z prodeje, nebo mnohem dříve, o refund můžete stále požádat.

Co se na druhou stranu týče přesnějších důvodů, proč byly hry z distribuce vlastně odstraněny a po dvou měsících zase navráceny, nemáme mnoho novinek. Electronic Arts pouze velice diplomaticky vyjádřili radost, že mohou hráčům dopřát jejich oblíbenou klasiku, přičemž dodatečně přislíbili, že v dohledné době neplánují jejich opětovné odstranění.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama