Ukrajinské studio Frogwares oznamuje remake Sherlock Holmes: The Awakened
i Zdroj: Frogwares
Novinka Ukrajinské studio Frogwares oznamuje remake Sherlock Holmes: The Awakened

Ukrajinské studio Frogwares oznamuje remake Sherlock Holmes: The Awakened

Radek Raudenský

Radek Raudenský

29. 7. 2022 14:57

Studio Frogwares, které je známo svou tvorbou ze světa Sherlocka Holmese, oznámilo tvorbu dalšího titulu. Ukrajinské studio se pustí do remaku Sherlock Holmes: The Awakened, vlastní hry z roku 2007, kterou budou tvořit zcela od základů, s novými assety, a to v Unreal Engine 4.

Reklama

  • Ukrajinští vývojáři z Frogwares oznamují remake Sherlock Holmes: The Awakened
  • Hru postaví od základů znovu v Unreal Engine 4

Samotnou tvorbu ale budou muset podpořit fanoušci, a to skrze Kickstarterovou kampaň, kterou vývojáři brzy spustí. Jedním z důvodů ke spuštění kampaně je fakt, že část týmu pracuje na Ukrajině, kde zuří válka s Ruskem. „Vždy jsme chtěli vytvořit remake této hry, ale válka nás k tomu donutila. Díky práci na titulu, který už má daný obsah, velikosti i příběh, máme mnohem větší jistotu a dokážeme lépe plánovat vývojový cyklus. Stabilita a plán je přesně to, co nyní potřebujeme, jelikož máme před námi velice nejistou budoucnost.“

Traileru i dalších informací bychom se měli dočkat už brzy, respektive při příležitosti spuštění kampaně. Pro tuto chvíli se můžeme kochat alespoň několika konceptovými obrázky naznačující podobu několika lokací ve hře.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama