Ukázka z Guardians of the Galaxy demonstruje dovednosti jednotlivých hrdinů
i Zdroj: Hrej.cz
Marvel's Guardians of the Galaxy Novinka Ukázka z Guardians of the Galaxy demonstruje dovednosti jednotlivých hrdinů

Ukázka z Guardians of the Galaxy demonstruje dovednosti jednotlivých hrdinů

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

24. 9. 2021 08:54

Studio Eidos Montreal přináší krátký přehled k Marvel’s Guardians of the Galaxy. Ukázka se zaměřuje především na jednotlivé hrdiny a jejich dovednosti.

Reklama


Strážci Galaxie začnou řádit už za měsíc, Square Enix spolu s vývojáři tedy začínají přitápět pod marketingovým kotlem. Nyní servírují ukázku, v níž úřaduje celá parta známých superhrdinů.

Záběry mimo jiné naznačují, v čem vynikají. Třeba Rocket je označen jako specialista na výbuchy. Malý mýval nezapře slabost pro velké zbraně, nepohrdne ale ani granátem. Tím pádem často zvládne smáznout hned několik záporáků naráz. Groot se zase specializuje na ochranu svých parťáků, kterým navíc dokáže vrátit životní energii. Nepřátelské jednotky zvládá znehybnit, čímž kolegům výrazně usnadňuje práci. Drax patří do první linie, jako dělová koule proráží obranu nepřítele. Gamora se zase soustředí vždy na jeden jediný cíl, její útoky jsou však fatální. No a Star Lord je dobře znám jako šikovný pistolník, zároveň ale stíhá rozdávat rozkazy.

Už brzy se dozvíme, jak do sebe dovednosti jednotlivých hrdinů zapadají. Guardians of the Galaxy vyjdou 26. října na konzolích PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series, Nintendo Switch a také na PC.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama