Ukázka z Deathloop předvádí likvidaci jednoho ze záporáků a návraty v čase
i Zdroj: Hrej.cz
Deathloop Novinka Ukázka z Deathloop předvádí likvidaci jednoho ze záporáků a návraty v čase

Ukázka z Deathloop předvádí likvidaci jednoho ze záporáků a návraty v čase

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

9. 7. 2021 09:34 8

Jak bylo předem avizováno, o hlavní show na včerejší prezentaci State of Play se postarali vývojáři z Arkane, kteří si pro tuto příležitost připravili téměř desetiminutovou ukázku z akční jízdy Deathloop.

Reklama

  • Kapitán Colt Vahn jasně demonstroval, že smrt neznamená konec
  • V ukázce si došlápl na jednoho ze záporáků
  • Objevila se i Julianna

Prostor opět dostal kapitán Colt Vahn, který v ukázce číhal na jednoho ze záporáků, jímž je Aleksis “The Wolf” Dorsey. Colt skvěle předvedl, jak se dá kombinovat stealth postup s hlasitou střelbou, stačí jen dobře používat dostupné vychytávky, třeba chytrou vysílačku, výbušniny a další.

Ukázka odprezentovala také návraty v čase. Ty se hodí v případě, že Colt nestihne zavčasu uhnout letícímu projektilu. Hráči budou mít celkem dvě možnosti vrátit se o pár vteřin zpět, poté se smyčka restartuje. 

Závěrem ukázky se na scéně objevila také Julianna, která s Coltem udělala rychlý proces. Nejde přitom pouze o NPC postavu. Důležitou roli hraje v multiplayerové části, hráči se jejím prostřednictvím mohou nabourat do světa jiných nešťastníků uvězněných v časové smyčce a trochu jim opepřit zážitek. Deathloop vyjde 14. září na konzoli PlayStation 5.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama