Ubisoft ukázal editor postav a bláznivé outfity z Riders Republic
i Zdroj: Hrej.cz
Riders Republic Novinka Ubisoft ukázal editor postav a bláznivé outfity z Riders Republic

Ubisoft ukázal editor postav a bláznivé outfity z Riders Republic

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

24. 8. 2021 14:50

Trochu to vypadá, že Ubisoft počítal s tím, že na internet uniknou záběry z právě probíhající uzavřené bety Riders Republic. Když už se o hře začalo mluvit, není důvod, proč nepřiložit do ohně. K vidění je nový trailer, který se zaměřuje na možnosti úpravy postavy a sportovního vybavení.

Reklama

  • Oficiální trailer představil možnosti úpravy postavy v Riders Republic
  • K novým outfitům a sportovním pomůckám se hráči dostanou díky sponzorům nebo plněním výzev

Úvodní část se věnuje editoru. Zde si hráči mohou nastavit vše potřebné a uložit si svého avatara. V případě potřeby se mohou kdykoliv vrátit a provést libovolné změny. Mnohem důležitější je ale to, co “rider” nosí, evidentně nebude nouze ani o bláznivé outfity. Těžko říct, jak někdo může jezdit v kostýmu zajíce, ta možnost tady ale je.

Komentář zdůrazňuje, že k odemknutí nových předmětů stačí jednoduše trávit čas ve hře. Další odměny vyplývají ze spolupráce se sponzory a plnění různých výzev, čímž si virtuální sportovci mohou vydělat nějaký ten dolar. Další oblečení a sportovní výbavu si pak mohou koupit v obchodě. Více detailů najdete v přiloženém videu.

Riders Republic vyjde 28. října na konzolích Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4, PlayStation 5 a na PC. Jak už bylo zmíněno, k dispozici jsou záběry z uzavřené bety, na které se můžete podívat v naší včerejší novince.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama