Tvůrci The Callisto Protocol pracují na nové hře
i Zdroj: Striking Distance
Novinka Tvůrci The Callisto Protocol pracují na nové hře

Tvůrci The Callisto Protocol pracují na nové hře

Dominik Tománek

Dominik Tománek

26. 1. 2024 11:30

Vývojářské studio Striking Distance Studios, které stojí za hrou The Callisto Protocol, pracuje na nové hře pro Unreal Engine 5 a v současné době přijímá nové zaměstnance.

Reklama

  • Po srpnovém propouštění se možná zdálo, že Striking Distance Studios přestanou existovat, opak je ale pravdou
  • Na stránkách se objevily nabídky pracovních pozic pro „zcela nový, neoznámený titul pro UE“

The Callisto Protocol měla být hrou, která uspokojí všechny fanoušky série Dead Space. A ačkoli byl duchovní nástupce Dead Space velmi očekávaný, na trh se hra dostala se smíšenými recenzemi a obecně špatným přijetím. Po nepovedeném vydání odstoupil zakladatel a generální ředitel Glen Schofield a Striking Distance Studios loni v létě oznámili, že propouští velkou část svých zaměstnanců. To vše nechávalo budoucnost vývojářského studia v nedohlednu. Zdá se však, že studio ještě není mrtvé a pracuje na něčem novém. 

Jak informoval server VGC, Striking Distance Studios v současné době pracují na nové hře využívající Unreal Engine 5. Ačkoli nebylo učiněno žádné oficiální oznámení, existenci nového projektu prozradil seznam pracovních nabídek na stránkách společnosti, z nichž vyplývá, že studio najímá pracovníky na novou hru. Na tyto nové pozice ve studiu poprvé upozornil na Twitteru MauroNL, který poukázal na to, že některé popisy pracovních míst výslovně odkazují na „zcela nový, neoznámený titul pro UE5“.

Ačkoli jejich poslední hra nebyla příliš populární, Striking Distance Studios si získalo některé fanoušky, kteří by mohli být rádi, že vývojáři dostanou druhou šanci vytvořit úspěšnou hru.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama