Tvůrci Superliminal testují multiplayer. Na logickou hru naroubovali battle royale režim a také kooperaci
i Zdroj: Hrej.cz
Superliminal Novinka Tvůrci Superliminal testují multiplayer. Na logickou hru naroubovali battle royale režim a také kooperaci

Tvůrci Superliminal testují multiplayer. Na logickou hru naroubovali battle royale režim a také kooperaci

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

20. 12. 2021 08:45

Nezávislý tým Pillow Castle má tendenci budit velký rozruch. V minulém roce nabídl neotřelý logický počin jménem Superliminal, který do žánru vnesl svěží vítr díky promyšleným hrátkám s perspektivou. Tvůrci se ale rozhodli zajít mnohem dál.

Reklama

  • Superliminal nyní nabízí experimentální multiplayer
  • Vyzkoušet si můžete battle royale únikovku
  • Celou hrou lze nyní projít v kooperaci
  • Multiplayerové režimy se zatím týkají pouze verze na Steamu

Autoři nedávno na hru naroubovali kompetitivní multiplayer. Snad budete souhlasit, že se něco takového v titulech zaměřených na řešení hádanek často nevidí. Režim příhodně nazvali Group Therapy a sami ho označili jako variaci na battle royale, zřejmě se však jedná o jistou nadsázku. Až 12 hráčů bojuje o vítězství v náhodně generovaných místnostech, cílem je uniknout jako první.

Vývojáři zdůrazňovali, že je režim silně experimentální, což ostatně naznačuje i trailer. V experimentech se ovšem pokračuje. Superliminal totiž nově obohatila i možnost zahrát si v kooperaci. Pokud k sobě najdete parťáka, můžete společně projít úplně celou hrou. Pillow Castle zároveň přidal i několik nových battle royale map a další drobnosti, zdá se, že multiplayerová část rozkvétá do krásy.

Superliminal je sice k dispozici také na konzolích, multiplayer se však zatím týká pouze verze na Steamu. Kdo ví, třeba se experiment povede a režim se následně zpřístupní i na dalších platformách.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama