Tvůrci Elite se upsali Amazonu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Tvůrci Elite se upsali Amazonu

Tvůrci Elite se upsali Amazonu

Ondřej Švára

Ondřej Švára

16. 10. 2014 05:35
Reklama

Není žádným tajemstvím, že obchodní gigant Amazon buduje svoji vlastní herní platformu Fire a jako takový se proto musí postarat o zásobu exkluzivních, nebo aspoň dostatečně atraktivních launchových her. 

Firemní tvůrčí tým Amazon Game Studios proto podepsal hned několik nových smluv o spolupráci, pro kterou ulovilo zejména britské autory z Frontier Developments. Ti jsou známi přípravou simulátoru Elite: Dangerous a také xboxovou exkluzivitou Scream Ride. 

S Amazonem bude Frontier spolupracovat na kooperační akci pro dva hráče zvané Tales From Deep Space. Hra bude exkluzivně k mání pouze na tabletech Amazon Fire. 

Dále Amazon spolupracuje s WayForward Technologies - s tvůrci DuckTales Remastered. Společně vyrobí adventuru nazvanou Til Morning´s Light, uzpůsobenou výlučně pro smartphony Fire.

Do třetice uvnitř Amazonu vzniká tower defense hra s názvem Creep Storm. Na přípravě se podílejí Happy Tuesday, autoři Coin Dash. 

Amazon hodlá v budoucnu produkovat hry nejen na běžné mobilní přístroje jako jsou tablety a mobilní telefony, ale také na svoji vlastní herní mikrokonzoli Fire TV, kterou oficiálně představil letos na jaře.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama