Tvůrce Fatal Frame si přeje vytvořit další díl, jeho podmínkou je úspěch chystaného remasteru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Tvůrce Fatal Frame si přeje vytvořit další díl, jeho podmínkou je úspěch chystaného remasteru

Tvůrce Fatal Frame si přeje vytvořit další díl, jeho podmínkou je úspěch chystaného remasteru

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

6. 8. 2021 08:55

Keisuke Kikuči, zodpovídající za produkci hororové série Fatal Frame, nabídl japonskému magazínu Famitsu vlastní pohled na možné pokračování série. Úspěch remasteru původně Wii U exkluzivního Fatal Frame: Maiden Of Black Water i na dalších aktuálních platformách je dle jeho slov skvělou cestou, jak sérii znovu přivést k životu.

Reklama

  • Autor Fatal Framu doufá v úspěch chystaného remasteru
  • Jeho cílem je vyvolat dostatečnou vlnu zájmu pro tvorbu nového dílu

Producent Fatal Frame známého v Evropě taktéž jako Project Zero dále připomněl, že (znovu)vydání pátého dílu neposlouží jen vzkříšení série, nýbrž i komemoraci jejích 20. narozenin. Podle očekávání, která drží se zbytkem Koei Tecmo, je cílem studia, aby úspěch vyvíjeného remasteru otevřel cestu k tvorbě nového dílu.

Vylepšená edice duchařského hororu z touto dobou již ikonické série byla veřejnosti poprvé představena na Nintendo Directu k E3 2021. Oproti sedm let starému originálu nabídne přepracovanou grafiku, bonusové kostýmy vyškrtnuté z původní evropské verze, delší příběhové pasáže a režim pro pořizování fotek. K dispozici bude od 28. října a zahrát si ji budeme moci na Nintendu Switch, PlayStationu 4|5, Xboxu One, Xboxu Series a PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama