Trojici kultovních titulů čeká remaster
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Trojici kultovních titulů čeká remaster

Trojici kultovních titulů čeká remaster

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

3. 12. 2016 19:41 1
Reklama

LocoRoco, Patapon a PaRappa. Pokud vám tato jména nepřipomínají pouze náhodnou změť písmen nebo šamanskou kletbu, zřejmě pro vás máme dobrou zprávu. Trojlístek titulů s velice osobním přístupem k hudbě dostane patřičnou péči a s pompou vyloží karty na PlayStation 4. Během příštího roku se tak budete moci znovu, případně úplně poprvé, podívat do magických světů komiksových rapperů, pestrobarevných kuliček a divoce bojujících kmenů.

PaRappa the Rapper se světu poprvé představil už před 20 lety. Ke kulatému výročí se remaster perfektně hodí. Svérázný rytmický titul vtiskl hráčům do ruky rapujcího hrdinu s výmluvným jménem Parappa. Zvláštní hratelnost, založená na kopírování rapu virtuálního učitele, ke hře během let přilákala až překvapivě bohatou základnu příznivců. Je pravděpodobné, že se s remasterem ještě rozroste. Pro případné zájemce je už teď k dispozici demo.

LocoRoco a Patapon jsou hry razící především svébytný audiovizuál v kombinaci s průzkumem lokací, respektive bojem. Doposud byly dostupné výhradně na kapesní konzoli PlayStation Portable, remaster je tudíž jejich prvním útokem na konzole v obývacích pokojích. Stejně jako PaRappa navíc slaví výročí. Letos deset let od vydání slavily veselé a pestrobarevné kuličky v LocoRoco. Divoce křepčící kmeny černých postaviček zakončí svou první dekádu příští rok.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama