Třináct her od EA získalo FPS Boost pro konzole Xbox Series
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Třináct her od EA získalo FPS Boost pro konzole Xbox Series

Třináct her od EA získalo FPS Boost pro konzole Xbox Series

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

23. 4. 2021 10:20

Technologie FPS Boost, umožňující u části her navýšení snímkové frekvence v režimu zpětné kompatibility, byla představena v polovině února. Od té doby byla funkcionalita Xboxu Series přidána do vybraných her Bethesda Softworks a nově i selekce her Electronic Arts.

Reklama

  • Podporu FPS Boost na Xbox Series X|S obdrželo dalších třináct her z produkce EA
  • U některých titulů není funkce zapnuta automaticky a musí být ručně zvolena v nastavení

Mezi tituly, na něž čeká dodatečná péče a podora, nalezneme např. Battlefield 1, Battlefield V nebo TitanFall 2. Změna se projevuje násobnou hodnotou horního limitu snímkové frekvence. Opakovaně je navíc potřeba připomenout, že k zobrazení 120 FPS je zapotřebí monitoru s podporou obnovovací frekvence 120 Hz a konektorem HDMI 2.0 (rozlišení 1080p) a HDMI 2.1 (rozlišení 4K).

Současně je vhodné poznamenat, že FPS Boost není z důvodu snižování herního rozlišení nabízen na konzolích Xbox Series S jako výchozí možnost, ale jako přidaná položka herního nastavení. Stejný případ nastává i u Xbox Series X, a to u her: Battlefield 1, Battlefield V, Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville, Star Wars Battlefront II, Titanfall 2, Unravel 2, Fallout 4 a Fallout 76.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama