Trial Madden NFL 21 přibyl do EA Play
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Trial Madden NFL 21 přibyl do EA Play

Trial Madden NFL 21 přibyl do EA Play

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

22. 8. 2020 10:37 1
Reklama

Čerstvě přejmenovaná služba EA Play, dříve pojmenovaná EA a Origin Access, rozšiřuje nabídku titulů, které nabízí k vyzkoušení v rámci předplatného. Nově dostávají hráči vyzkoušet sportovní klání v Madden NFL 21. 

Hra je dostupná již v tuto chvíli, přičemž jste-li předplatiteli základní verze EA Play, máte k dispozici 10hodinový přístup k plné verzi standardní edice hry. V případě prémiové verze EA Play Pro je pak hráčům odemknut neomezený přístup k vylepšené edici MVP.

Předtím, nežli se vrhnete do hraní nového ročníku NFL, je nutné zmínit, že ohlasy hráčů, kteří měli možnost současnou verzi hry skrze EA Play již vyzkoušet, byly přinejmenším rozpačité. Podle početného zástupu příspěvků na Redditu je totiž hra doslova protkána přehršlemi chyb, bugů a množstvím technických nedodělků. Doufejme tedy, že se vývojářům podaří do finální verze hry zmíněné chyby opravit.

Madden NFL 21 vychází 28. srpna ve verzích pro PlayStation 4, Xbox One a PC. Verze pro nové generace konzolí je naplánována na konec letošního kalendářního roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama