Trailer srovnává Mass Effect: Legendary Edition s podobou původních her
i Zdroj: BioWare
Mass Effect: Legendary Edition Novinka Trailer srovnává Mass Effect: Legendary Edition s podobou původních her

Trailer srovnává Mass Effect: Legendary Edition s podobou původních her

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

14. 4. 2021 11:08

Už jen pouhý měsíc nás dělí od vydání Mass Effect: Legendary Edition, která oživí první tři díly oceňované série z dílny BioWare. Poslední ukázka dává najevo, jakých úprav se dočkala vizuální stránka chystaných remasterů.

Reklama

  • Trailer srovnává remastery s podobou původních her
  • Autoři zapracovali na renderování povrchů
  • Revizí prošly všechny textury, některé jsou kompletně předělány

Ve videu jsou přímo srovnány konkrétní scény vylepšené verze s podobou původních her. Autoři zapracovali například na zlepšení renderování povrchů, ať už jde o kůži, nebo kovy, látky a další materiály, které nyní lépe reagují na dopadající světlo. Všechny textury prošly revizí, mnoho jich autoři úplně předělali. Postavy jsou tím pádem mnohem detailnější.

Úpravou samozřejmě prošly i všechny cutscény, změny se týkají nasvícení, tónování, nastavení volumetrických efektů a dalších vlastností. Scény působí čistším dojmem a jsou mnohem bohatší na drobné detaily.

Za připomenutí stojí video z minulého týdne. V něm se autoři věnovali také změnám v game designu, vylepšili kupříkladu jízdní model vozítka M-35 Mako, souboj s bossem na Noverii nebo možnosti v používání zbraní.

Mass Effect: Legendary Edition vyjde 14. května na konzolích Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4, PlayStation 5 a také na PC.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama