Trailer představuje DLC pro Desperados III
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Trailer představuje DLC pro Desperados III

Trailer představuje DLC pro Desperados III

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

3. 9. 2020 12:30 1
Reklama

Ke třetím Desperados měl sice David menší výhrady, i tak ale v recenzi udělil velmi pěkné hodnocení. Studio Mimimi nicméně ještě neřeklo poslední slovo. Kovbojka se dočkala bezplatného updatu, na nějž nyní navazuje první placené DLC.

Money for the Vultures Part 1: Late to the Party se odehrává po událostech základní hry. Cooper a jeho banda se vydávají na honbu za pokladem Vincenta DeVitta. Stejný nápad však měly i další partičky desperátů, na cestě za bohatstvím tedy bude pořádně horko. Svou roli sehraje také tajemná Rosie z městečka Baton Rouge. Není ale úplně jisté, jestli se jí dá věřit.

DLC je představeno v krátkém traileru, který ve svém závěru rovnou láká na další přídavek. Druhá část nese podtitul Five Steps Ahead.

Důvod k návratu do hry mají ale i hráči, kteří do placeného přídavku investovat nehodlají. Pro ně je připraven výše zmíněný bezplatný obsah. Baron’s Call lze vnímat jako nové výzvy. Baron občas potřebuje vyřídit neodkladné záležitosti, například někoho odpravit, zbavit se těl nebo narušit svatební obřad. Žádný problém pro legendy Divokého západu. Desperados III jsou k dispozici na PC a na konzolích Xbox One a PS4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama