Trailer na Succubus odhaluje Amazonky
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Trailer na Succubus odhaluje Amazonky

Trailer na Succubus odhaluje Amazonky

David Plecháček

David Plecháček

5. 2. 2020 14:42 3
Reklama

Agony si i přes relativně nápadité ukázky před vydáním váš čas nezaslouží, realita je totiž na hony vzdálená tomu, co jsme od autorů čekali. Být pouze kontroverzní nestačí, a je otázka, jestli pokračování Succubus vsadí na to samé, nebo jestli se z neúspěchu poučí. Nový trailer nicméně napovídá, že se určitých změn přeci jen dočkáme.

Tím stěžejním je ale prezentace nového nepřítele, krvelačné Amazonky. Amazonky mohou hlavní hrdinku, sukubu Vydiju, ohrozit jak pravou nebo levou rukou, v jedné totiž třímají meč, v druhé štít, kterým ale mohou taktéž zaútočit. Amazonky tak budou nebezpečné na krátkou vzdálenost. Zároveň by měly k souboji přistupovat i takticky, k čemuž využijí jak svou rychlost, tak mrštnost.

Právě na diverzitu nepřátel se chtějí vývojáři ze studia Madmind zaměřit. Kromě toho slibují intenzivní a brutální akci, v níž nebude nouze o useknuté části těla a hektolitry krve. Velkým lákadlem by měl být opět svět, v němž se hra odehrává, po prvním dílu ale víme, že v tomto ohledu nelze čekat zázraky a sebepoutavější zasazení plytkost hry nezachrání. Succubus je ale ještě daleko, autoři zatím nezveřejnili ani orientační datum vydání. Je tak možné, že nás nakonec překvapí a vylepší si svou reputaci.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama