Trailer k Atomic Heart předvádí photo mód
i Zdroj: Mundfish / Focus Entertainment
Novinka Trailer k Atomic Heart předvádí photo mód

Trailer k Atomic Heart předvádí photo mód

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

23. 3. 2021 09:14 1

Režimy na pořizování fotografií jsou příjemným bonusem, mnohdy se skrze ně dají udělat skvělé snímky, které mohou posloužit jako vzpomínka na pamětihodné momenty. Virtuální fotografové se vyřádí také v Atomic Heart. Střílečka zasazená do Sovětského svazu na režim láká v posledním traileru.

Reklama

V ukázce je vidět detailní záběr na rozzuřeného vojáka. Postupně se oddaluje, čímž zároveň odhaluje dění kolem. Těžko soudit, zda se nebožák dokáže ze šlamastyky prostřílet, nutno ale uznat, že je scéna pro oko diváka velice zajímavá.

Autoři si dali záležet, aby vynikly všechny podstatné efekty. O hlavu levitujícího robota se evidentně zrovna rozprsknul vystřelený projektil, ve vzduchu visí prach z šutru, kterým plechový neřád hodlá oplatit zásah přímo na komoru. A to vše se odráží v okolních kalužích.

Studio Mundfish v posledních trailerech předvádí i kouzlo raytracingu, koncem ledna naznačili, že pracuje s technologií DLSS (Deep Learning Super Sampling). Právě raytracing zřejmě obohatí verze pro konzole nové generace. Atomic Heart nicméně míří i na Xbox One, PlayStation 4 a také na PC. Stále však bohužel není jasné, kdy přesně vyjde.

 

 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama