Top-down jízda Gearshifters sází na procedurálně generované úrovně
i Zdroj: Hrej.cz
Gearshifters Novinka Top-down jízda Gearshifters sází na procedurálně generované úrovně

Top-down jízda Gearshifters sází na procedurálně generované úrovně

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

29. 4. 2021 10:59

Studio Red Phantom Games představilo shoot ’em up Gearshifters. V hlavní roli se objeví řidič speciálně upraveného automobilu, který rozhodně není stavěný na to, aby čekal v koloně.

Reklama

  • Gearshifters dorazí během letošního roku
  • Autoři sází na procedurálně generované úrovně
  • Na odvážné řidiče čeká permadeath režim

Trailer napovídá, že se hráči mohou těšit na pořádně bláznivou jízdu. V sérii misí je potřeba vypořádat se s dotírajícími řidiči, vyhnout se smrtícím projektilům a v ten správný moment spustit salvu z kulometů zabudovaných do přední části vozu.

Silnice a nepřátelské vozy spoléhají na procedurální generování, vývojáři pak připravili náročné boss fighty. V těžkých situacích pomohou upgrady, těch je připraveno přes 100. Do vylepšení mohou hráči investovat peníze získané za úspěšně splněné mise. Náročnější řidiče potěší možnost nastavit si vyšší obtížnost, na ty nejodvážnější čeká permadeath režim.

Na top-down jízdě studio spolupracuje s vydavatelem Numskull Games, Gearshifters se podle všeho objeví během letošního roku. Konkrétní termín ale zatím oznámen nebyl. Hra míří na konzole PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch a na PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama