Tony Hawk si zazpíval s kapelou hrající covery soundtracků z Tony Hawk’s Pro Skater
i Zdroj: Isabel Davies / Twitter
Kuriozity Novinka Tony Hawk si zazpíval s kapelou hrající covery soundtracků z Tony Hawk’s Pro Skater

Tony Hawk si zazpíval s kapelou hrající covery soundtracků z Tony Hawk’s Pro Skater

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

1. 8. 2022 09:17

Kapel zaměřených na covery známých kapel je obrovské množství, stačí se podívat na program libovolného maloměstského festivalu nebo víkendového koncertu. Najdou se ale i kurioznější varianty, například uskupení 900, specializované na covery soundtracků z ikonické série Tony Hawk’s Pro Skater. Jeho fanoušky (a nejspíš i je) nyní potěšil sám Tony Hawk, který si zazpíval na jednom z koncertů.

Reklama

  • Kapela 900 hraje jen soundtracky z Tony Hawk's Pro Skater
  • Na jednom z posledních koncertů zazpíval sám Tony Hawk

Ano, kapela hraje výhradně skladby z hudebních doprovodů jednotlivých her série. I když dle Kotaku nepokrývá celý pestrý seznam, protože se pohybuje především v oblasti rockových a punkových skladeb. Její jméno mimochodem odkazuje na 900, tedy dvouapůl otáčkový aerial spin. Ten patří k legendárním trikům, údajně byl poslední na seznamu přání kousků, které chtěl Tony Hawk v životě provést. Poprvé se mu povedl na X Games v roce 1999. Nebyl nicméně první, už předtím se o 900 stupňů ve vzduchu dokázali otočit jiní sportovci.

Kapela před pár dny zavítala do londýnské čtvrti Haggerston, kde zahrála místním fanouškům Koncert to byl ale v mnoha ohledech speciální, na pódiu se totiž k veselí připojil i sám Tony Hawk s mikrofonem. Událost zachytila fanynka Isabel Davies na svůj Twitter, a příspěvek se brzy stal virálním. Profesionálně pořízené a sestříhané záběry pak poskytla i kapela.

Legendární skejťák tak opět ukázal, že umí překvapit a potěšit své fanoušky a příznivce. Pro ty měl ale v poslední době spíše negativní zprávy, nedávno například oznámil, že byly zrušeny remaky třetího a čtvrtého dílu Tony Hawk’s Pro Skater. Místo toho se nyní pustil do budování skateparků v metaverzu.

Tony Hawk prozradil, že měl vzniknout remake Tony Hawk's Pro Skater 3+4, po fúzi Vicarious Visions ale z plánu sešlo
i Zdroj: Vicarious

Tony Hawk prozradil, že měl vzniknout remake Tony Hawk's Pro Skater 3+4, po fúzi Vicarious Visions ale z plánu sešlo

Vzhledem k úspěchu Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 se fanoušci pídili po tom, zdali se v budoucnu dočkáme také předělání další…

21. 6. 2022 11:04
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama