Titan Quest dostal nové příběhové rozšíření. Bájnou Atlantidu střídá vábení východních končin
i Zdroj: Hrej.cz
Titan Quest Novinka Titan Quest dostal nové příběhové rozšíření. Bájnou Atlantidu střídá vábení východních končin

Titan Quest dostal nové příběhové rozšíření. Bájnou Atlantidu střídá vábení východních končin

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

5. 12. 2021 07:55

Starání se o rodinné stříbro je důležitá zásada; a jak se zdá, minimálně THQ Nordic jsou si toho dobře vědomi. Titan Quest: Anniversary Edition, edice původního titulu, která byla v roce 2016 vydána k jeho desátým narozeninám, vítá třetí rozšíření – Eternal Embers. Jedná se o nástupce staršího rozšiřujícího obsahu zasazeného do pohromou sužovaného Severu a Atlantidy.

Reklama

  • THQ Nordic vydává čtvrté rozšíření pro výroční edici Titan Questu
  • Jeho obsahem je návštěva rozlehlé říše Dračího krále i nové vybavení a schopnosti

Rozšíření Eternal Embers lze hrát již nyní, přičemž jeho součástí je jak příběhová linka, tak i příležitost k vyplnění inventáře novým typem vybavením. Očekávejte 4 příběhová dějství, včetně 15 vedlejších úkolů z čínského prostředí. Volání císaře totiž naznačuje přítomnost tajemného nebezpečí, jenž pustoší nejen krajinu jeho země, ale i tamní lid. Na cestě za odvrácením nebezpečí potkáme 30 nových typů nepřátel, a to jednak animalistické, jednak božské povahy.

Po stránce výzbroje, výstroje a magie přibývá početná sada orientálních nástrojů, nevyjímaje i sedmero druhů lektvarů a jedenáctou specializaci v Mistrovství. Její vlastní výběr umožňuje pak stát se mistrem neidanu – alchymistického umění velebícího si v likvidaci nepřátel pomocí lektvarů a energie čchi.

S aktuální 10% slevou vyjde expanze na přibližně 450 Kč. K jejímu získání můžete zamířit na Steam i GOG. Sluší se taktéž zmínit, že autory nejsou tvůrci předešlých rozšíření, nýbrž studio Digital Arrow.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama