tintinova-dobrodruzstvi-vypadaji-nadejne
Novinka Tintinova dobrodružství vypadají nadějně

Tintinova dobrodružství vypadají nadějně

Erik Omar

Erik Omar

20. 10. 2011 13:42
Reklama

Nad novým Spielbergovým spektáklem Tintinova dobrodružství se všichni filmoví kritici rozplývají blahem; nejen pro nadupaný děj, ale i kvůli použité technologii, která prý posouvá hranice nastavené Avatarem a novou Planetou Opic zase o kus dál. O kus dál by mohl Tintin posunout i licencované videohry, které jsou pravidelnou součástí reklamního předvoje u téměř každého blockbusteru, přičemž se značí nevalnou kvalitou a plnou cenou. Videoherní Tintin by však mohl být výjimkou (zatím potvrzující pravidlo), jelikož na jeho vývoj dohlíželi jak režisér filmu Steven Spielberg, tak producent Peter Jackson. Navíc z prvních prezentací z nejrůznějších výstav jsme byli celkem nadšení i my. Takže, má Tintin šanci vedle filmových recenzentů uspět i u těch videoherních?

Odpoveď na tuto otázku dostaneme již zítra, kdy hra vychází. Už dnes ovšem můžeme potencionálnímu průkopníkovi alespoň nahlédnout pod pokličku a to skrze téměř 20 minutové gameplay video, které slibuje variabilní akci, multižánrovost a profesionální audiovizuální zpracování; zkrátka vše co by měla kvalitní hra mít.

Videoherní Tintin vychází napříč platformami a my jen doufáme, že nebude další průměrnou "filmovou" rychlokvaškou. Zatím to vypadá tak, že má reálnou šanci napravit reputaci licencovaných her, které mají zpravidla za úkol hráče spíše okrást než pobavit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama