The Witcher: Monster Slayer vyjde na mobilních zařízeních koncem měsíce
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka The Witcher: Monster Slayer vyjde na mobilních zařízeních koncem měsíce

The Witcher: Monster Slayer vyjde na mobilních zařízeních koncem měsíce

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

3. 7. 2021 08:35

Zaklínačská škola, jejíž brána nebude otevřena PC a konzolím, ale výhradně mobilům a tabletům byla poprvé ukázána v půlce předešlého roku. The Witcher: Monster Slayer se té doby prezentoval jako free-to-play titul, jenž mimo rozšířené reality nabídne známá monstra i herní mechanismy na styl Pokémon Go. Nejnovější zpráva od pak pouze upřesňuje, kdy se do herního světa Zaklínače budeme moci již naplno vydat.

Reklama

  • Mobilní Zaklínač s rozšířenou realitou nabídne plnou verzi od 21. července, a to pro Android i iOS.
  • Free-to-play titul se zaměří na příběh i dynamické souboje z pohledu vlastních očí

The Witcher: Monster Slayer se  na zařízeních se systémem Android a iOS objeví od 21. července. Tedy circa čtvrt roku od startu veřejného testování z konce dubna.

Z hlediska příběhu má hra výrazně předcházet herní sérii, čiže do koutů známého světa se vydáme ještě v moment, kdy nebyl plně v rukou lidí, ale naopak monster a nestvůr. CD Projekt navíc už opakovaně zdůraznil, že právě příběhová linka, ať už vedlejší nebo hlavní, má být jedním z tahounů celého zážitku. Fanoušci silných příběhů odkojení předchozími díly by si proto měli přijít na své.

Dalším důvodem, proč dát novému Zaklínači šanci, je ale také souboj. Ten nebude tradičně 3rd person, tak jak jej známe ze zbytku her, nýbrž pro potřeby mobilů nabídne pohled z vlastních očí. Hráč má být přitom neustále konfrontován nejen s tím či oním oponentem, kterému se postavil, ale také s prostředím, v němž se zrovna nachází. Míněno, na boj nebude mít vliv pouze typ a úroveň nepřítele, ale i aktuální denní doba nebo rozmary počasí, jako třeba déšť.

Více informací k připravovanému titulu nejspíše nabídne i dvoudenní akce WitcherCon, na níž se budeme moci z pohodlí našich domovů podívat už 9. a 10. července.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama