The Lord of the Rings: Gollum vyjde i v speciální edici Precious. Nabídne spoustu doplňků včetně dabingu v elfštině
i Zdroj: Daedalic Entertainment
The Lord of the Rings: Gollum Novinka The Lord of the Rings: Gollum vyjde i v speciální edici Precious. Nabídne spoustu doplňků včetně dabingu v elfštině

The Lord of the Rings: Gollum vyjde i v speciální edici Precious. Nabídne spoustu doplňků včetně dabingu v elfštině

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

14. 4. 2023 14:11

Studia Daedalic a NACON představila sběratelskou edici chystané stealthové akce The Lord of the Rings: Gollum. Ta cílí především na hardcore fanoušky předlohy a světa Pána prstenů. Vzhledem k tomu, jak se zatím hra rýsuje tak dost možná půjde o její největší přednost.

Reklama

  • Miláškova edice pro The Lord of the Rings: Gollum nabídne bonusový obsah včetně dabingu v elfštině

Z prozatímních preview nás Gollum rozhodně nenadchl, obsah sběratelské edice Milášek je ale celkem atraktivní. V nabídce bude čistě digitální obsah v podobě Sindarin VO, která naučí virtuální elfy mluvit profesionálně nadabovanou elfštinou. Součástí je také informativní brožura Lore Compendium s podrobnostmi o příběhu, originální orchestrální soundtrack a speciální Art Exhibition přibližující vývoj hry především pomocí skečů a concept artů.

Předobjednávky startují už nyní. Precious edice je dostupná za 1990 korun, klasická verze hry stojí 1719 korun. Zmíněné bonusy zatím nebude možné koupit samostatně.

The Lord of the Rings: Gollum vychází na PC, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 a PlayStation 5 25. května. Později během roku pak dorazí verze pro Nintendo Switch, která zatím sběratelskou edici nenabízí.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama