The Division Heartland zažívá první únik. Ven se dostalo přes 20 minut záběrů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka The Division Heartland zažívá první únik. Ven se dostalo přes 20 minut záběrů

The Division Heartland zažívá první únik. Ven se dostalo přes 20 minut záběrů

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

16. 5. 2021 07:40 1

Několik dní nazpět jsme se dozvěděli, že Ubisoft pracuje vedle dalších projektů na nové multiplayerové střílečce Heartland. Free-to-play odbočka série The Division se ale naneštěstí profilovala pouze neurčitě, kvůli čemuž bylo nesnadné identifikovat, co se z ní nakonec vyklube. Inu, sada záběrů, prezentující bezmála 25 minut gameplaye, nabízí odpověď přesně na takovou otázku.

Reklama

  • Heartland prošel únikem více než dvaceti minut záběrů z hraní
  • Free-to-play odbočka The Division neoficiální cestou ukázala herní lokace a hratelnost

Uvolněná skupina záběrů z uzavřeného testu nabízí dosud první pohled na zákoutí amerického městečka Silver Creek. V jeho kulisách, kde se budeme po většinu času pohybovat, budeme moci naskočit do více příběhového PvE režimu Expedition nebo jemu nadstavbového PvEvP režimu 45 hráčů – Storm.

V obou případech je ovšem hra orientována relativně podobně – jádrem je stále přežití, sbírání zdrojů a občasné vyhýbání se zónám virové nákazy. V tomto bodě je nicméně namístě podtrhnout, že sdílení informací prezentovaných níže přímo porušuje ustanovená pravidla testování. Tento fakt byl všem zapojeným hráčům předběžně připomenut osobním proslovem vedoucí oddělení game designu Taylor Epperly. Jeho plné znění si můžete poslechnout níže.

Heartland, jenž byl při představení popisován jako samostatná zkušenost ze světa The Division nevyžadující předchozí znalost série, vzniká primárně ve studiu Red Storm Entertainment. Jeho vydání je naplánováno na mezidobí letošního a příštího roku, a to pro konzole Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4|5 a PC. 

Registrace do uzavřeného testu, ze kterého uniklá ukázka pochází, je možná skrze tento link. Samotné záběry z hraní pak naleznete zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama