Temné postapo Hell is Us odhaluje nekompromisní hratelnost
i Zdroj: Rogue Factor/Sony
Hell is Us Novinka Temné postapo Hell is Us odhaluje nekompromisní hratelnost

Temné postapo Hell is Us odhaluje nekompromisní hratelnost

Dominik Tománek

Dominik Tománek

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S

Po téměř dvou letech ticha jsme se dočkali nových informací o chystané sci-fi akci Hell is Us.

Reklama

  • Tvůrci z Rogu Factor odhalili gameplay trailer z Hell is Us
  • Slibují hratelnost, která vás nepovede za ručičku
  • Hra vyjde příští rok

Studio Rogue Factor a vydavatel Nacon pokračují v přípravách na rozpoutání pekla na zemi novým gameplay trailerem z Hell is Us, který odhalili na akci State of Play. Jak už tým zmínil dříve, ve hře se hráči budou muset řídit „pouze“ svými instinkty. Nebude k dispozici žádná mapa, žádný kompas ani značení úkolů.

„Místo toho vás vyzýváme, abyste se ponořili přímo do herního světa a při postupu se spoléhali na vlastní pozorování, uvažování a intuici,“ píše kreativní ředitel Jonathan Jacques-Belletete z Rogue Factor na PlayStation Blogu. „Prostředí tu není jen na okrasu, ale slouží ke komunikaci. V souladu s tím je klíčové věnovat pozornost tomu, co vám říkají NPC, protože to, co vám říkají, jsou skutečné organické informace o tom, co a jak dělat.“

Temné postapo Hell is Us odhaluje nekompromisní hratelnost
i Zdroj: Rogue Factor

Zasazení je zatím velmi tajemné. Hell is Us se soustředí na zemi, která je zmítána občanskou válkou. Došlo k záhadné události, při níž se objevily nadpřirozené bytosti, které žádná moderní zbraň nedokáže porazit. Je na vás, abyste vyzbrojeni dronem a mečem bojovali s těmito záhadnými tvory a zjistili, jak se do vaší doby dostali. Hra, jejíž vydání bylo původně naplánováno na rok 2023, je v současné době ve stále vývoji a vyjde v roce 2025 konzole PlayStation 5, Xbox Series X/S a PC. V pondělí 30. září tvůrci slibují detailnější ukázku. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama