Televizní Fallout sice vyjde až příští rok, jeho ukázka je ale už venku
i Zdroj: Bethesda / Amazon
Novinka Televizní Fallout sice vyjde až příští rok, jeho ukázka je ale už venku

Televizní Fallout sice vyjde až příští rok, jeho ukázka je ale už venku

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

24. 8. 2023 11:55

I když nelze popřít, že si pro sebe Starfield zvláště nyní zabírá takřka všechnu pozornost, kterou Bethesda má, jsou tu i jiné projekty, kterým se věnuje. Příkladem je Fallout – nebo lépe řečeno: jeho nyní chystaná televizní adaptace. Ta byla vůbec poprvé zmíněna už v roce 2020, kdy se během let ukázalo jen pár obrázků a zmínek o jeho obsazení. Nyní se však přidává více detailů, které, ač ne konkrétní, přináší nové informace. Nad rámec uniklého teaseru, který byl v zákulisí na Gamescomu, jde třeba o vydání traileru v dalším roce nebo zasazení seriálu.

Reklama

  • Seriál podle světa Falloutu vyjde dle Amazonu někdy příští rok
  • První ukázka už unikla online a zveřejněny byly i některé detaily

Právě fakt, že se celého seriálu nedočkáme ještě letos, je pro leckoho poměrně zklamání. Seriál bude tedy podle hlášení Amazonu uveden až někdy během roku 2024, kdy jako ochutnávku přináší jen jediný obrázek (viz titulní), který ani nemá původ v natáčení seriálu.

S trochu větším povděkem je proto při jeho mírně smutném sledování možné ocenit to, že se k nám dostalo alespoň ono uniklé video. Jeho promítání, jak už bylo řečeno, proběhlo právě na kolínském Gamescomu, kde se jednalo o vůbec první pohled na seriál, jenž neměl být zveřejněn online.

Nicméně, jak už tomu u podobných záležitostí bývá a teď tomu není jinak, ani v tomto případě nebylo vše neveřejné dlouho. Sami si proto podle videa níže už aktuálně můžete udělat obrázek, jak bude asi seriál vypadat, i když přirozeně dbejte, že záběry nejsou nejlepší. 

My podle toho, co vidíme spolu s vámi, můžeme pouze nabídnout souhrn věcí, které se nám ukázaly. V první řadě je tu klasická ikona Falloutu, kterým je řada členů Bratrstva oceli, kteří v poušti kráčí v power armorech. Dále je tu otevření jednoho z vaultů, který svým poklopem evokuje začátky her. A nakonec je tu i finále ukázky, kdy se střelba zvrhne a k celému nebi míří atomové hřiby.

„Jedním z filmů, které nás inspirovaly pro vývoj Starfieldu, byl film Interstellar, jehož autorem je Jonathan Nolan,“ pronesl před výše popsanou ukázkou Todd Howard. „S Jonathanem jsem se už dříve seznámil a vždycky jsem chtěl natočit seriál podle Falloutu. Takže když jsem si s ním teď o tom promluvil a připravovali jsme televizní pořad, napadlo nás, že bychom vám ho mohli i ukázat."

Současně s tímto došlo také od Amazonu k odhalení několika dalších detailů, jež se takto napojily na rok vydání. Skrze sociální sítě Amazon potvrdil např. to, že se jeho adaptace slavného světa Bethesdy bude odehrávat v Los Angeles a že výše ukázaný vault bude Vault 33. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama