Techland zřejmě uvažuje o Dying Light 3. Hráčů se ptá, jakého by chtěli hrdinu
i Zdroj: Techland
Dying Light 2 Novinka Techland zřejmě uvažuje o Dying Light 3. Hráčů se ptá, jakého by chtěli hrdinu

Techland zřejmě uvažuje o Dying Light 3. Hráčů se ptá, jakého by chtěli hrdinu

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

19. 4. 2023 14:07

Polské studio Techland dost možná začíná pracovat na pokračování zombie série Dying Light. Ředitel vývoje Tymon Smektała se na Twitteru hráčů zeptal, jakého by si ve hře představovali hlavního hrdinu, respektive jeho původ. Zároveň ale velmi důrazně upozornil, že nejde o oficiální oznámení vývoje.

Reklama

  • Kreativní ředitel série Dying Light na Twitteru zmínil Dying Light 3
  • Zeptal se na zájem o hlavního hrdinu
  • Sám popírá, že by šlo o oficiální potvrzení vývoje

Načasování je to více než zajímavé. V tomto týdnu totiž zároveň vychází jiná zombie akce v podobě (velmi povedeného) Dead Island 2. Smektała si tak možná chtěl ukousnout kousek koláče zvýšeného zájmu o zabíjení nemrtvých. Techland navíc stál za prvním dílem série Dead Island.

V anketě mohli hráči rozhodnout, jestli by měl hlavní hrdina třetího dílu patřit ke klasickým přeživším, Nightrunnerům, Pilgrimům nebo být přeběhlíkem organizace GRE. Právě poslední varianta se pak ukázala jako nejžádanější, protože získala 42,8 procenta hlasů. To samozřejmě nemusí znamenat vůbec nic, na druhou stranu ale předchozí hry série slavily solidní úspěch a Techland možná jen chce dát hráčům to, co opravdu chtějí. Což je poměrně chvalitebný přístup.

První Dying Light vyšel v roce 2015 a sbíral velmi pozitivní hodnocení. Studio jej pak dlouho podporovalo skrz DLC a další dodatečný obsah. Druhý díl vyšel na začátku loňského roku a taktéž byl hráči i kritiky přijat velmi pozitivně. Během prvního měsíce od vydání se ho prodalo přes 5 milionů kopií, což z Techlandu později udělalo největší herní studio v Polsku. V současnosti vyvíjí zatím nepojmenované fantasy RPG.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama