Team Ninja vítá na palubu producenta Bloodborne. K autorům Nioh se přidává po letošním rozpuštění studia Japan
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Team Ninja vítá na palubu producenta Bloodborne. K autorům Nioh se přidává po letošním rozpuštění studia Japan

Team Ninja vítá na palubu producenta Bloodborne. K autorům Nioh se přidává po letošním rozpuštění studia Japan

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

10. 10. 2021 14:50

Šuhej Jošida, který po řadu let dohlížel na interní studia Sony, sdílel zprávu o novém působišti producenta Bloodborne. Masaki Jamagiva se po práci v nyní již uzavřeném studiu Japan vydal na pomoc japonskému vydavatelství Koei Tecmo.

Reklama

  • Team Ninja přivítal do svých řad jednoho z producentů Bloodborne
  • O jeho konkrétním zařazení u tvůrců Nioh studio zatím mlčí

Zařazení Jamagivy, který se kromě Bloodborne podílel třeba i na VR hře Deracine či Tokyo Jungle, připadne ve struktuře Koei Tecmo k vývojářům ze studia Team Ninja. Poslání, za kterým byl Jamagiva ke stvořitelům prvního i druhého Nioh vyslán, prozrazeno nebylo. Uvážíme-li ale jeho bohatou zkušenost s jedním z nejoceňovanějších titulů FromSoftware, divili bychom se, kdyby jeho talent zůstal ležet ladem.

Nioh 2 exkluzivně zavítalo mezi hráče na PS4 na počátku loňského jara a zhruba o rok později i na PC i PS5. Jde-li tedy o případné pokračování, na kterém by se Jamagiva mohl teoreticky podílet, čekání může být spíše delší nežli kratší. Šance na jeho okamžité zužitkování v řečeném směru navíc klesá tím spíše, když vezmeme v potaz i fakt, že studio podle slov svých zástupců aktuálně na značce ani nepracuje.

Více pravděpodobné než Nioh 3 je tedy to, že výsledkem Jamagivova příchodu bude zatím pouze podpora u Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin, vznikající ve spolupráci se Square Enix, či o poznání méně nadějná novinka šitá na míru PlayStationu. Druhé z možností by vzdáleně mohla nasvědčovat skutečnost, že o Jamagivově přestupu informoval nejprve Šuhej Jošida a až poté studio Team Ninja. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama