Tanky a atomovky startují. Civilization 7 představuje první střípky hratelnosti, dorazí už brzy
i Zdroj: Firaxis
Civilization VII Novinka Tanky a atomovky startují. Civilization 7 představuje první střípky hratelnosti, dorazí už brzy

Tanky a atomovky startují. Civilization 7 představuje první střípky hratelnosti, dorazí už brzy

Dominik Tománek

Dominik Tománek

Na konferenci Gamescom Opening Night Live se fanoušci dočkali herního traileru z Civilization 7. Hra navíc obdržela datum vydání.

Reklama

„Největší a nejambicióznější hra, jakou kdy Firaxis vytvořil,“ říká kreativní ředitel společnosti Firaxis, Ed Beach, a zmiňuje také její nový nádherný výtvarný styl. Civilization 7 byla představena na Opening Night Live, kde ukázala kousek ze své hratelnosti i datum vydání.

Poslední hra ze série vyšla před osmi lety, ale od té doby se dočkala neustálého přílivu aktualizací a DLC. V únoru loňského roku společnost Firaxis Games oznámila, že pracuje na nové hře Civilization. Od té doby studio pomalu odhaluje detaily, přičemž během letošního Summer Game Festu debutoval teaser trailer. Nyní na Gamescomu 2024 byl představen nový trailer s datem vydání.

Po skončení akce Opening Night Live se na oficiálním kanálu chystá rozsáhlá ukázka hratelnosti. Představení bude zahrnovat postřehy vývojářského týmu, pohled na nové funkce hry a informace o novém herním vypravěči. Sid Meier's Civilization VII vyjde 11. února 2025 na PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S a Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama