Tanglewood vyjde na PC i Mega Drive
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Tanglewood vyjde na PC i Mega Drive

Tanglewood vyjde na PC i Mega Drive

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

4. 8. 2018 14:20 2
Reklama

I přesto, že Sega Mega Drive vyšla před více než 30 lety, se již brzy dočká zbrusu nového titulu. Plošinovka Tanglewood v roce 2016 uspěla na Kickstarteru a mimo vydání hry pro PC, slíbila i verzi pro tuto starou konzoli. A jelikož 14. srpna, tedy datum vydání se nezadržitelně blíží, je pomalu načase začít konzoli oprašovat.

Ve hře Tanglewood, kterou sami autoři připodobňují k mixu her Another World a The Lion King, budeme ovládat Nymn – mladé zvíře podobné lišce, které ztratí svou smečku a jeho úkolem bude jí do rána znovu najít. Protože se začíná stmívat a svět Tanglewood je za tmy nebezpečný, nebude to mít Nymn vůbec jednoduché. Za pomocí své hbitosti bude potřeba překonávat nejrůznější pasti a umět se vypořádat s nočními predátory.

Tanglewood vyjde na fyzické catridgi v obalu, který je každému majiteli her na Mega Drive dobře známý. Za hrou stojí Matt Phillips, zkušený programátor z Traveller's Tales a Cryteku, který při vývoji verze pro konzoli využil autentické nástroje z devadesátých let, aby Tanglewood zajistil opravdu autentický pocit z hraní.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama